Weblog
ست&#15 75;سو گر&#15 75;نو فر&#16 07;نگ& #1662;ا&#160 4;و می&#16 06;وا& #1604;&#
Na ruim 1 maand thuis geweest te zijn, was de uitslag van de beenmergpunctie op donderdag 28 mei weer positief. In principe was ik zo snel mogelijk doorgegaan met de volgende kuur
Hoi ik heb ook een loggy!
De nieuwe successerie Hotel 2020 gaat van start! Op ons lscdp.loggy.nl Oe ps, zo lekker ontdeugend...
De levensverhaal over erotischehulpmidde len Sexspeelgoed in vroegere tijden en heden Als het gaat aangaande praten over seks doen we dat openlijk met onze vrienden. We hebben het
ست&#15 75;سو گر&#15 75;نو فر&#16 07;نگ& #1662;ا&#160 4;و می&#16 06;وا& #1604;&#
Plaats bericht!
Adverteren | Crew | Disclaimer | Help | In de media | Ledenlijst | Link partners | Voorwaarden


Adverteren op Loggy!
Internet is een relatief veel gebruikt medium en is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Steeds meer mensen oriŽnteren zich op Internet voor het doen van een belangrijke aankoop (auto, huis, vakantie, verzekeringen, etc.) vanwege de snelheid van het medium en de grote hoeveelheid informatie die het Internet ons biedt. Ook voor werk, studie en vermaak wordt heel veel gebruik gemaakt van het Internet voor het zoeken van allerhande informatie.

Het grote en vaak zeer specifieke bereik van websites biedt unieke kansen aan adverteerders om hun producten te promoten of om hun naamsbekendheid te vergroten. Het Internet biedt bij uitstek de mogelijkheid om bijzonder snel een groot bereik op te bouwen. Door het interactieve karakter van het web kunnen eventuele leads snel, efficiŽnt en persoonlijk worden omgezet in klantrelaties. Denk hier bijvoorbeeld aan een bestel- of reactieformulier onder aan een informatiepagina van uw website. Loggy.nl biedt als Nederlandstalige website haar bezoekers een dagelijks up-to-date bord vol informatie die vaak door verteld wordt aan kennissen en relaties.

Doelgroep
De doelgroep van Loggy.nl bestaat voornamelijk uit personen tussen de 14 en 40 jaar oud die geÔnteresseerd zijn in computers, gsm, gadgets en elektronica, en gewend zijn om gebruik te maken van het Internet en haar diensten. De meesten hiervan bestellen hun producten die gerelateerd zijn aan computer en elektronica via Internet.

Tarieven
De onderstaande tarieven zijn tarieven per maand. Minimale duur is 3 maanden.

Tarieven Banners
Positie Bereik Kosten
Banner mainpage 600*120 Gemiddeld 100.000 views per dag 75 euro
Banner op ledenpagina's Gemiddeld 75.000 views per dag 150 euro
Tekstlink mainpage bij partners Gemiddeld 50.000 views per dag 30 euro
Tekstlink op ledenpagina's Gemiddeld 75.000 views per dag 200 euro

Betaling
Facturering vindt vooraf plaats. Alle prijzen zijn inclusief BTW en geldig tot 31 December 2010

Contact
Lijkt het u interessant om op Loggy.nl te adverteren, of wilt u meer informatie over het adverteren, dan kunt u emailen naar adverteren@loggy.nl.