Weblog
ست&#15 75;سو گر&#15 75;نو فر&#16 07;نگ& #1662;ا&#160 4;و می&#16 06;وا& #1604;&#
Na ruim 1 maand thuis geweest te zijn, was de uitslag van de beenmergpunctie op donderdag 28 mei weer positief. In principe was ik zo snel mogelijk doorgegaan met de volgende kuur
Hoi ik heb ook een loggy!
De nieuwe successerie Hotel 2020 gaat van start! Op ons lscdp.loggy.nl Oe ps, zo lekker ontdeugend...
De levensverhaal over erotischehulpmidde len Sexspeelgoed in vroegere tijden en heden Als het gaat aangaande praten over seks doen we dat openlijk met onze vrienden. We hebben het
ست&#15 75;سو گر&#15 75;نو فر&#16 07;نگ& #1662;ا&#160 4;و می&#16 06;وا& #1604;&#
Plaats bericht!
Adverteren | Crew | Disclaimer | Help | In de media | Ledenlijst | Link partners | Voorwaarden


Loggy! starten
Een loggy starten is vrij eenvoudig, om te beginnen ga je naar "Loggy Starten" dit staat boven in het menu, typ vervolgens de gewenste naam in, en klik op controleer. Als de gewenste naam nog vrij is, kun je ook de rest van de gegevens gaan invullen. Klik vervolgens op "Registreer!". Je krijgt nu een mailtje met meer informatie, in dit mailtje staat ook je activatie link, klik op die link, en vul vervolgens de overige gegevens in, ga op die manier alle stappen bij langs.

Wat moet ik eerst doen?
- Persoonlijke gegevens
Inprincipe maakt het niet zo heel veel uit, maar ik raad je aan om te beginnen met het kopje "Persoonlijk". Klik op "Bewerk je gegevens" vul hier de gevraagde gegevens in en sla het vervolgens op.

- Lay-out wijzigen
Je komt nu weer op de beheer pagina, nu ga je naar het kopje "Lay-out instellingen", vul ook hier de gevraagde gegevens in, en kies eventueel een voor geprogrammeerde lay-out, en sla dit op.

Mocht je zelf een lay-out willen maken, ga dan naar "Layout wijzigen (basic)" en kies daar de gewenste kleuren, en boven afbeelding. Omdat je site net nieuw is, heb je nog geen boven afbeelding geUpload, dit kan op de beheer pagina, en dan naar bestanden, daar kun je een plaatje uploaden, met de grootte 760 pixels breedt, en de hoogte mag je zelf bepalen. Dit plaatje kan je dan kiezen als boven afbeelding bij lay-out wijzigen.

- Menu's maken
Omdat we onze weblog zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk willen houden, gaan we nu een menu maken, dit kun je doen door weer naar de beheer pagina te gaan, en vervolgens "Menu beheer" aan te klikken, we maken nu 1 menu, aan de linkerkant, genaamd: Testmenu, dit om het even simpel te houden, Positie laten we op links staan, en tekst laten we leeg, en klik op opslaan.

- Log plaatsen
We hebben nu de persoonlijke gegevens ingevoerd, de lay-out ingesteld en de menu's gemaakt nu kunnen we dan echt beginnen, we gaan weer naar de basis positie, oftewel, "Loggy! Beheer", daar klik je op "Log beheer", je hebt nog geen logs geplaatst, maar dat gaan we nu doen, klik op Nieuwe log posten, en je kan beginnen met je eerste log! Kies bij menu Testmenu, en je zult zien dat het log bericht onder het kopje Testmenu komt te staan op je weblog, als je tekst af is, even opslaan, en klik op Weblog bekijken, je ziet nu je eigen weblog!

Quilas
Quilas zijn de punten van Loggy! bedacht door Kay in een gekke bui, je kunt er leuke extraatjes mee doen op Loggy!, je verdient ze eenvoudig, en kunt ze ook eenvoudig uitgeven, klik op "Quilas" om hier verder in te snuffellen.

VIP
Je kan ook VIP member worden op Loggy! VIP members kunnen veel meer dan "normale" leden, je kan VIP worden door eenvoudig te betalen met je mobiel, of door te betalen met Quilas, dit doet Loggy! om verschil in weblogs groter te maken, omdat je altijd mensen hebt, die "betere" weblogs willen hebben, en daar ook graag meer voor willen doen, ook wordt het natuurlijk gewaardeerd door de webmasters, zo zien wij dat de leden ook wat terug doen voor hen.

Loggy verwijderen
Het kan natuurlijk gebeuren dat je geen zin meer hebt om je Loggy bij te houden. Je hoeft je Loggy niet te verwijderen. Als je 3 maanden lang niet inlogt gebeurt dit vanzelf.