Weblog
ست&#15 75;سو گر&#15 75;نو فر&#16 07;نگ& #1662;ا&#160 4;و می&#16 06;وا& #1604;&#
Na ruim 1 maand thuis geweest te zijn, was de uitslag van de beenmergpunctie op donderdag 28 mei weer positief. In principe was ik zo snel mogelijk doorgegaan met de volgende kuur
Hoi ik heb ook een loggy!
De nieuwe successerie Hotel 2020 gaat van start! Op ons lscdp.loggy.nl Oe ps, zo lekker ontdeugend...
De levensverhaal over erotischehulpmidde len Sexspeelgoed in vroegere tijden en heden Als het gaat aangaande praten over seks doen we dat openlijk met onze vrienden. We hebben het
ست&#15 75;سو گر&#15 75;نو فر&#16 07;نگ& #1662;ا&#160 4;و می&#16 06;وا& #1604;&#
Plaats bericht!

Wat kan je verwachten


Hallo allemaal,

Loggy! groeit gestaag aan door tot een redelijk druk bezochte website. Er zijn op dit moment een aantal leden die al ontzettend veel bezoekers binnenhalen op de site. Er is zelfs een Loggy! die meer dan 1000 bezoekers per dag binnenhaalt!

Niet gek voor een website die nog niet zolang in de lucht is. Uiteraard zitten Jacob en ik niet stil. We hebben nog erg veel opties op de plank liggen en hieronder een overzicht met binnenkort te verwachten opties!

VIP Account
Er komt een optie om VIP te worden, VIP leden krijgen ontzettend veel extra mogelijkheden op de website. Een aantal hiervan zijn:
- Logbeheer, beheer reacties op je Loggy!
- Gastenboek
- Extra ruimte voor fotos
- Mogelijkheid tot gratis promoten op de Loggy! site
- VIP logo op je site
- Poll
En nog veel meer. We zijn nu hard bezig met dit systeem en hopen dit binnen nu en 2 weken actief te hebben.

Domein
Het is binnenkort ook mogelijk om voor 20 euro per jaar je eigen domeinnaam te registreren via Loggy! Je krijgt dan je Loggy! op je eigen domein. Bijvoorbeeld:
Jacob.Loggy.nl/verjaardag.html wordt dan : jacob.nl/verjaardag.html.

Loggy zakelijk
Voor bedrijven komt er binnenkort een mogelijkheid om ook een Loggy! aan te maken maar dan zonder reclame van Loggy! erdoor. Dit is alleen op aanvraag.

Dit was een greep uit de opties die op dit moment in ontwikkeling zijn. Dit was nog lang niet alles! We hopen dat jullie nog veel plezier aan Loggy! mogen beleven.

Groet en tot Loggy!

Kay & Jacob


31 Maart 2007 Permanente link

Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail