Weblog
ست&#15 75;سو گر&#15 75;نو فر&#16 07;نگ& #1662;ا&#160 4;و می&#16 06;وا& #1604;&#
Na ruim 1 maand thuis geweest te zijn, was de uitslag van de beenmergpunctie op donderdag 28 mei weer positief. In principe was ik zo snel mogelijk doorgegaan met de volgende kuur
Hoi ik heb ook een loggy!
De nieuwe successerie Hotel 2020 gaat van start! Op ons lscdp.loggy.nl Oe ps, zo lekker ontdeugend...
De levensverhaal over erotischehulpmidde len Sexspeelgoed in vroegere tijden en heden Als het gaat aangaande praten over seks doen we dat openlijk met onze vrienden. We hebben het
ست&#15 75;سو گر&#15 75;نو فر&#16 07;نگ& #1662;ا&#160 4;و می&#16 06;وا& #1604;&#
Plaats bericht!

Artikel: Hoe krijg ik veel bezoekers op mijn site


Loggy promotie
Hoe maak ik mijn Loggy pagina groter en groter?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zo, je hebt er dus voor gekozen om je Loggy groot te maken? Dat is een goede ontwikkeling! Tenslotte is het hartstikke leuk als veel mensen jouw Loggy bezoeken.

Ik ga in dit document een aantal zaken uitleggen over het promoten van je Loggy. Ik heb bewust gekozen om dit zonder al te veel technische termen te schrijven zodat iedereen met dit document overweg kan.

Aan de slag!
Een aantal zaken zijn nodig om een snelle groei te bewerkstelligen, dit zijn de aandachtspunten:

Een overzichtelijke Loggy pagina.
Zorg ervoor dat je Loggy een goede duidelijke uitstraling heeft. Mensen moeten niet te lang zoeken naar de informatie waar ze voor komen. Rijk deze informatie de mensen aan. Maak je op je pagina niet teveel gebruik van flitsende kleuren en hou het geheel zo simpel en strak mogelijk. Op deze manier hebben bezoekers een goed gevoel bij je site en zullen ze de volgende keer weer jouw Loggy bezoeken. Dit is erg belangrijk, terugkerend publiek. Dit zijn de tevreden bezoekers die jouw Loggy ook doorvertellen aan hun vrienden en kennissen.

Heb je dit zo goed mogelijk in elkaar gezet dan kun je beginnen met het promoten van je Loggy.

Promotie
Zoals hierboven al aangegeven is het belangrijk dat mensen tevreden zijn over je site, dan komen ze terug. Dit is belangrijk publiek, dit is je “basis-bezoek”. Hoe gaan we naast deze basis nu groeien? Groeien kan je op een aantal manieren doen.

Linkjes ruilen
Dit is de snelste manier voor veel mensen op je site. Mail naar alle volgens jou interessante pagina’s dat je graag een link wilt ruilen. Jij plaats een link naar die website en hij/zij plaatst 1 naar jou. Hoe meer links je hebt geruild hoe groter je bereik en hoe meer bezoekers je dus ontvangt!

De abonneerfunctie
Zorg dat mensen zich inschrijven op je abonneerfunctie. Zodra jij wat plaatst ontvangen zij een mailtje en zullen dus je site bezoeken. Simpel bezoekers ontvangen dus!

Zoekmachine bezoekers
Zoekmachines zijn de sleutel tot heel veel bezoek. Als jij op een aantal woorden goed naar voren komt in de resultaten zul je dus veel bezoekers binnenhalen. Let op, dit zal dan werken als een cirkel: Meer bezoekers -> meer vast publiek -> meer mensen vertellen je site door -> je stuurt meer bezoekers naar je linkvrienden -> zij weer meer naar jou -> meer mensen in je abonneerfunctie. Etc etc. Dit is precies het punt wat je moet bereiken om echt groot te worden.

Hoe kom ik in zoekmachines?
Om goed in zoekmachines te komen moet je zorgen dat je website een goede duidelijke site is die gemaakt is voor je bezoekers. Dit kunnen zoekmachines waarderen en zullen je hierdoor beter in de resultaten plaatsen. Als je dit gedaan hebt moet je zorgen dat je site zo goed mogelijk gevonden wordt, dit kan je regelen door zoveel mogelijk (LET OP) gerelateerde linkvrienden te regelen. Gaat je website over msn, dan moeten je linkvrienden het liefst msn websites zijn. Op deze manier wordt je site sneller in de zoekmachines opgenomen en omdat het gerelateerd is beter gewaardeerd. Je moet dus zoveel mogelijk linkvrienden met een msn site regelen dan. Is het erg als je een ander soort website linkt? Nee hoor, dit is niet slecht, alleen wordt het wel minder gewaardeerd door zoekmachines. Maar die keuze moet je dus maken, misschien stuurt die link je wel 50 bezoekers per dag en zou je uit zoekmachines maar 30 krijgen. Dan kan je dus beter die link nemen dan voor het zoekmachine resultaat gaan.

Ga nu maar eens goed aan de slag! Dan zal ik in het volgende document ingaan op het geld verdienen met je bezoekers!
09 November 2007 Permanente link

Reacties
Naamhttp://www.partypeeps2000.com/members/Lil-Mitchel.aspx @ 22:27 28-Mar-2008
http://www.partypeeps2000.com/members/Lil-Mitchel.aspx

NaamGratis Website Promotie @ 19:40 01-Dec-2008
Ook handig om gratis bezoekers te krijgen en tips
http://www.gratiswebsitepromotie.nl/index.php?id=superfly

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail